Update: 25 IANUARIE, ORA 18.00 – Implicatii psihologice in Infertilitate – Psiholog Genoveva Teleki. Au inceput Sesiunile Interactive de Informare pentru paciente “Fertilizarea in Vitro fara secrete”

Pe 25 ianuarie 2013, ora 18 va avea loc discutia pe tema “Implicatii psihologice in Infertilitate”, workshop sustinut de Psiholog Genoveva Teleki.

Vor fi abordate teme legate de planificare familiala, consiliere si psihoterapie cu cupluri cu probleme de infertilitate, probleme de cuplu, disfunctie sexuala.

In cadrul workshop-urilor  “FIV fara secrete” sunt abordate teme de interes care privesc infertilitatea si tehnicile de reproducere umana asistata.

Dintre subiectele abordate enumeram: contactul sexual dirijat, inseminarea artificiala, fertilizarea in vitro, donarea de gameti, mama surogat, adoptie, consiliere privind pasii care trebuie urmati pentru a fi inclusi in programul de reproducere umana asistata subventionat de stat sau autosubventionat.

Vor participa si reprezentanti ai Asociatiei SOS Infertilitatea (www.vremcopii.ro), care s-au implicat activ in lupta contra infertilitatii, fiind initiatorii si sustinatorii Programului National derulat de catre Ministerul Sanatatii, in care Clinica “Prof. Dr. Panait Sirbu” a fost inclusa.

Incepand cu luna Ianuarie 2013, Departamentul de Reproducere Umana Asistata organizeaza Sesiuni de Informare pentru cuplurile care efectueaza proceduri de Fertilizare in Vitro in Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie “Prof. Dr. Panait Sirbu” .

Sesiunile sunt interactive, cuplurile avand posibilitatea sa primeasca informatii de specialitate cu privire la procedurile de reproducere umana asistata.

Sedintele sunt gratuite!

Pentru mai multe detalii si programari, va rugam sa completati formularul de mai jos:

[formidable id=2 title=true]